EQInterface Forums

EQInterface Forums (http://www.eqinterface.com/forums/index.php)
-   Help ! ? ! ? (http://www.eqinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Issue with Declaring a new Animation (http://www.eqinterface.com/forums/showthread.php?t=22107)

Yraen 06-25-2018 02:49 PM

Issue with Declaring a new Animation
 
So this is something I've never tried before, but I'm trying to create a new "animation" to fix an issue with my spell gem bar. However, I'm getting an error that I can't seem to resolve.

Quote:
[Mon Jun 25 15:41:42 2018] XML reference error! Ui2DAnimation[7]:sc_BtnPressed[1283] referenced but NEVER declared!
XML reference error! Ui2DAnimation[7]:sc_BtnFlyby[1284] referenced but NEVER declared!
[Mon Jun 25 15:41:42 2018] Error validating symbol table.


I'm pretty sure I've declared these animations, so I'm just really confused. Below is a snippet from the "EQUI_CastSpellWnd.xml" with the declarations as I have them now:
HTML Code:
<TextureInfo item="window_pieces_sc3.tga"> <Size> <CX>256</CX> <CY>256</CY> </Size> </TextureInfo> <Ui2DAnimation item="sc_BtnPressed_gfx"> <Cycle>true</Cycle> <Frames> <Texture>window_pieces_sc3.tga</Texture> <Location> <X>0</X> <Y>24</Y> </Location> <Size> <CX>100</CX> <CY>24</CY> </Size> <Hotspot> <X>0</X> <Y>0</Y> </Hotspot> <Duration>1000</Duration> </Frames> </Ui2DAnimation> <StaticAnimation item="sc_BtnPressed"> <ScreenID>sc_BtnPressed</ScreenID> <RelativePosition>true</RelativePosition> <Location> <X>0</X> <Y>0</Y> </Location> <Size> <CX>100</CX> <CY>24</CY> </Size> <Animation>sc_BtnPressed_gfx</Animation> </StaticAnimation> <Ui2DAnimation item="sc_BtnFlyby_gfx"> <Cycle>true</Cycle> <Frames> <Texture>window_pieces_sc3.tga</Texture> <Location> <X>0</X> <Y>0</Y> </Location> <Size> <CX>100</CX> <CY>24</CY> </Size> <Hotspot> <X>0</X> <Y>0</Y> </Hotspot> <Duration>1000</Duration> </Frames> </Ui2DAnimation> <StaticAnimation item="sc_BtnFlyby"> <ScreenID>sc_BtnFlyby</ScreenID> <RelativePosition>true</RelativePosition> <Location> <X>0</X> <Y>0</Y> </Location> <Size> <CX>100</CX> <CY>24</CY> </Size> <Animation>sc_BtnFlyby_gfx</Animation> </StaticAnimation>


And I have the "sc_BtnPressed" and "sc_BtnFlyby" included in my <pieces> section at the bottom.

Any help would be greatly appreciated!

Angahran 06-25-2018 05:58 PM

The error is referencing Ui2DAnimation for sc_BtnPressed and sc_BtnPressed but you have these declared as StaticAnimation.

Yraen 06-25-2018 07:30 PM

Quote:
Originally Posted by Angahran
The error is referencing Ui2DAnimation for sc_BtnPressed and sc_BtnPressed but you have these declared as StaticAnimation.


Thanks, that seems to have sorted out that issue. Could have sworn I'd tried that, but I think I skipped that iteration of changes.


All times are GMT -5. The time now is 10:44 AM.

vBulletin Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.