Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > Compares & Patch fixes
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-12-2011, 11:10 AM   #1
Kalthazz
A Weathered Clockwork
 
Kalthazz's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Server: tunare
Posts: 309
Interface Author - Click to view interfaces
Send a message via ICQ to Kalthazz Send a message via Yahoo to Kalthazz
Default inventory window fix

can someone help me with my inventory window so it will work with the last patch changes or give me the changes so I can do it myself maybe!
Attached Files
File Type: xml EQUI_Inventory.xml (175.9 KB, 4 views)
Kalthazz is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2011, 12:17 PM   #2
valaury3169
Enhanced Imperial Golem
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 203
Interface Author - Click to view interfaces
Default

What error are you getting? I don't recall the inventory window changing recently.
valaury3169 is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2011, 02:08 PM   #3
Halelen
Manaetic Prototype IX
 
Join Date: Jan 2003
Server: Povar
Posts: 876
Interface Author - Click to view interfaces
Default

they added vitality and aa vitality gauges to the inventory window
Halelen is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2011, 02:43 PM   #4
Halelen
Manaetic Prototype IX
 
Join Date: Jan 2003
Server: Povar
Posts: 876
Interface Author - Click to view interfaces
Default

just do a compare with default if you have exp guages it places it on them...i dont have exp guages on my inventory so i set them down under the equipment and added tags to each .
Halelen is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2011, 03:17 PM   #5
valaury3169
Enhanced Imperial Golem
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 203
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Ahh, I heard someone mention that, but I couldn't see where it was added. Does it have an EQType? I am assuming it does...
valaury3169 is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2011, 03:41 PM   #6
Halelen
Manaetic Prototype IX
 
Join Date: Jan 2003
Server: Povar
Posts: 876
Interface Author - Click to view interfaces
Default

<Gauge item="IW_VitalityGauge">
<ScreenID>VitalityGauge</ScreenID>
<TextOffsetY>1</TextOffsetY>
<GaugeOffsetY>-2</GaugeOffsetY>
<RelativePosition>true</RelativePosition>
<Location>
<X>18</X>
<Y>345</Y>
</Location>
<Size>
<CX>118</CX>
<CY>8</CY>
</Size>
<Style_VScroll>false</Style_VScroll>
<Style_HScroll>false</Style_HScroll>
<Style_Transparent>false</Style_Transparent>
<TooltipReference>Available Vitality</TooltipReference>
<FillTint>
<R>25</R>
<G>200</G>
<B>25</B>
</FillTint>
<EQType>147</EQType>
<GaugeDrawTemplate>
<Background>A_GaugeBackground</Background>
<Fill>A_GaugeFill</Fill>
<Lines>A_GaugeLines</Lines>
<LinesFill>A_GaugeLinesFill</LinesFill>
<EndCapLeft>A_GaugeEndCapLeft</EndCapLeft>
<EndCapRight>A_GaugeEndCapRight</EndCapRight>
</GaugeDrawTemplate>
</Gauge>
<Gauge item="IW_AAVitalityGauge">
<ScreenID>AAVitalityGauge</ScreenID>
<GaugeOffsetY>-2</GaugeOffsetY>
<!--<Font>3</Font>-->
<RelativePosition>true</RelativePosition>
<Location>
<X>187</X>
<Y>345</Y>
</Location>
<Size>
<CX>118</CX>
<CY>8</CY>
</Size>
<GaugeOffsetY>0</GaugeOffsetY>
<Style_VScroll>false</Style_VScroll>
<Style_HScroll>false</Style_HScroll>
<Style_Transparent>false</Style_Transparent>
<TooltipReference>Available AA Vitality</TooltipReference>
<FillTint>
<R>25</R>
<G>200</G>
<B>25</B>
</FillTint>
<EQType>148</EQType>
<GaugeDrawTemplate>
<Background>A_GaugeBackground</Background>
<Fill>A_GaugeFill</Fill>
<Lines>A_GaugeLines</Lines>
<LinesFill>A_GaugeLinesFill</LinesFill>
<EndCapLeft>A_GaugeEndCapLeft</EndCapLeft>
<EndCapRight>A_GaugeEndCapRight</EndCapRight>
</GaugeDrawTemplate>
</Gauge>
Halelen is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2011, 08:05 PM   #7
Dakesh
A Gray Wolf
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 5
Default Inventory window problem

I have a bit different problem. I have a custom UI which when I changed the inventory window to have the tabs, I get no data showing on the alternate currency list. If anyone has any ideas on what may cause that or would like to see the Inventory.xml file I use, I can email it to them as I don't see how to attach a file here.
Dakesh is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:04 AM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI / ZAM Network