Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > Interface Gallery Discussion > Released
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-22-2012, 11:21 AM   #16
MrTheDevious
A Fire Beetle
 
Join Date: Mar 2009
Server: Test
Posts: 2
Default

I'd also like to know how to revert the spell icons to default if possible, or replace just the spell casting icon bar entirely with a different one. I love the rest of the UI though! Recent SARS convert and Vert is fantastic, thank you so much for keeping the update schedule so quickly
MrTheDevious is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2012, 11:52 AM   #17
MrTheDevious
A Fire Beetle
 
Join Date: Mar 2009
Server: Test
Posts: 2
Default

I actually figured out how to do it from this thread

http://www.eqinterface.com/forums/s...ead.php?t=20284

Do exactly what it says, it's pretty awesome
MrTheDevious is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2012, 10:43 PM   #18
Savok
On tour since '99
 
Join Date: Sep 2002
Server: Innoruuk forever!
Posts: 392
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Gena, here is the EQ Button window without the Marketplace you wanted. Use /market to open Stationcash if you need it.
Attached Files
File Type: zip EQUI_EQMainWnd.zip (1.7 KB, 14 views)
__________________
Savok | Osvak | UI
Retired: 04/21/99 - 02/19/11
Free to play: 03/16/12 -
Savok is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2012, 07:40 AM   #19
Gena
A Snow Griffin
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 53
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Many Thanks Savok

I dont think I will be alone in wanting rid of that ugly SC

Regards
Gena is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2012, 06:41 AM   #20
grux
A Bat
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Default

Is it at all possible for a sample config.ini to be included? i'm likely extremely blind but am horrible at setting up my UI and would love to have a layout I can just copy into my own with /copylayout
grux is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2012, 04:14 PM   #21
breakfast
A Bat
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Default

I love the UI, thanks so much for continually updating it. I do have one question - is it possible for me to make a settings change in the files to allow the target and group windows to be resized? It appears the group window isn't resizable at all and the target window only allows the buff window to be resized.

Thanks!
breakfast is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2012, 09:10 PM   #22
Kellan
A Treant
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 23
Default EQ button with Inventory

I tried copying the old EQ button with Inventory slots into the FTP version of Vert, but it crashes to default. What do I need to change in the old file so that it works with FTP? Thanks for keeping up the UI .. been using it since it first was released years ago, and not having it would be like relearning the game.
Kellan is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2012, 11:39 AM   #23
Savok
On tour since '99
 
Join Date: Sep 2002
Server: Innoruuk forever!
Posts: 392
Interface Author - Click to view interfaces
Default

@grux: I don't supply ini files just because of the sheer number of layouts and resolutions people would want, sorry.

@breakfast: Those windows are a set size because I hate any kind of stretched window and avoid them as I can.

@Kellen: The old EQ button with inventory slots support was dropped with the release of VoA and the extra hotbars (there are now 10 instead of 4), it made the mod redundant.
Savok is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2012, 06:53 PM   #24
Nubbin
A Fire Beetle
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3
Default

Is there a Vert option for large bags?
Nubbin is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2012, 07:08 PM   #25
Savok
On tour since '99
 
Join Date: Sep 2002
Server: Innoruuk forever!
Posts: 392
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Quote:
Originally Posted by Nubbin
Is there a Vert option for large bags?


I don't understand your question. By large bags you mean...?
Savok is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2012, 07:15 PM   #26
Nubbin
A Fire Beetle
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3
Default

There was a bag/container mod in my Vert folder, I assume it was part of the Vert mob of yours I have been using since the TLP servers opened. Started playing on Vox and obtained a bag that holds greater than 10 items, except it would not display more than 10 items. Had to delete mod for bag to show greater than 10 items.
Nubbin is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2012, 09:51 PM   #27
Savok
On tour since '99
 
Join Date: Sep 2002
Server: Innoruuk forever!
Posts: 392
Interface Author - Click to view interfaces
Default

The container xml was changed post VoA and shows more than 10 slots. Can you check your file dates or download the UI into a fresh folder and test it?
Savok is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2012, 12:18 AM   #28
banin
Premium Member
 
Join Date: Jan 2003
Server: nameless
Posts: 5
Default

Thankyou Sav for keeping the UI updated
banin is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2012, 12:20 AM   #29
Archus
A Ghoul
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 16
Default

Thank you for continuing to keep this UI updated. When you get a chance could you update the bank bag slot spaces to 40 please? There is a new tradeskill-item only bag with 40 slots available. Thanks in advance.
Archus is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2012, 01:30 PM   #30
Savok
On tour since '99
 
Join Date: Sep 2002
Server: Innoruuk forever!
Posts: 392
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Yeah I am going to update it soon.
Savok is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 02:14 AM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI / ZAM Network