Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > Help ! ? ! ? > READ ME
User Name
Password

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-16-2003, 12:37 AM   #1
doggabone
A Gray Wolf
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 8
Default uierror.txt very large (10mb - 1gb) - possible solution

So far as I was able to tell, EQ is looking for files which I am not using, and am not referencing in my EQUI_Animations.xml file. In my case, they are files EQ WOULD be using, if I was running with the default UI. I solved this problem, by editing my EQUI_Animations.xml file to include references to these textures which I do not use.

I use the T. King spellbook textures, which are named differently from the default spellbook textures ( ie: "tkspellbook01.tga" instead of "spellbook01.tga" ).

I add this at the bottom of my EQUI_Animations.xml file.

<!-- Default Texture Items I Don't Use, Listed Here to Shut EQ Logging Up -->
<TextureInfo item = "spellbook01.tga" />
<TextureInfo item = "spellbook02.tga" />
<TextureInfo item = "spellbook03.tga" />
<TextureInfo item = "spellbook04.tga" />

Problem gone .

I suggest looking through your custom EQUI_Animations.xml file, to see whether all of the "default" texture files are referenced; add similar "empty" entries for those default textures you do not use, and which are not mentioned in the file.

these references could also be a file that you are not use to seeing, but the UI is looking for.

Last edited by Kudane : 01-06-2004 at 07:22 PM.
doggabone is offline  
 



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:56 PM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI