Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > Interface Gallery Discussion > Released
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-25-2003, 05:32 PM   #1
emil
A Treant
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 25
Interface Author - Click to view interfaces
Default EmilUI 3.1

http://www.eqinterface.com/sdownloa....php?s=&id=2322

Cleaned up some stuff, and added some features per request(s).
emil is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2003, 07:11 AM   #2
Ytrok ChantingW
A Gray Wolf
 
Join Date: Feb 2003
Server: Ayonae Ro
Posts: 4
Default

For some odd reason I can not find the button needed to load pre-defined spell sets.

Where is it ?

Thanks in advance
__________________
Ytrok ChantingW is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2003, 08:12 AM   #3
emil
A Treant
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 25
Interface Author - Click to view interfaces
Default

the odd reason is because i didnt include that file in the zip..

patching it now, apologies...
emil is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2003, 10:53 AM   #4
Ytrok ChantingW
A Gray Wolf
 
Join Date: Feb 2003
Server: Ayonae Ro
Posts: 4
Default

Well atleast that explains it
Ytrok ChantingW is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2003, 12:23 AM   #5
jigsaw
A Ghoul
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 11
Default

N/T

(nevermind)

Last edited by jigsaw : 07-27-2003 at 01:35 AM.
jigsaw is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2003, 12:56 PM   #6
blundr
A Bat
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 1
Default

Greetings Emil,

I have a peculiar problem with your ui.

let's say i have the following people in my group:

me
player1
player2
player3
player4
player5

if i want to use my mouse to select player5, for instance, it will actually select player4. it does that for all of the players, actually selecting the one above it. if my mouse is on top of player5, the info bar that comes up will say "Player4 <100%>" for example. if i want to select player1, i can't. i can use the F1-F6 keys though.

just wondered if it was just me, or if there was something i could do to fix it.

other than that, great ui. i'm very picky about my ui, but yours seems to work very well for me.

thanks for your time.
blundr is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2003, 01:04 PM   #7
Ytrok ChantingW
A Gray Wolf
 
Join Date: Feb 2003
Server: Ayonae Ro
Posts: 4
Default

I have the same problem, click on player 4 you get player 5 .. etc ...
Ytrok ChantingW is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2003, 10:55 PM   #8
stormseeker13
A Gray Wolf
 
Join Date: May 2003
Posts: 4
Unhappy emil - Group window hotboxes are off on lodn mod

Emil,

Thanks for the UI. It is very compact and has tons of useful info on it. I am still having the problem that was mentioned before about the targetting in the group window.

Quote:
"if i want to use my mouse to select player5, for instance, it will actually select player4. it does that for all of the players, actually selecting the one above it. if my mouse is on top of player5, the info bar that comes up will say "Player4 <100%>" for example. if i want to select player1, i can't. i can use the F1-F6 keys though. "


This is with the Emil3ldon download. The mod info listed this as working but I still have this problem. I usually use my hot keys now but if my mouse happens to be moving and I have to select a group member fast for a heal...well let's just say they are understanding after the rez but I don't like making a habit of it.

Thank you again for taking the time to post your UI mod.
stormseeker13 is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:46 PM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI