Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > Interface Gallery Discussion > Released
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-04-2017, 06:15 PM   #286
Luolas
A Ghoul
 
Join Date: Jun 2003
Server: E. Marr
Posts: 13
Default Bug feedback

Merchant > Parcels tab
Once you click something in your inventory to send via parcels. The Clear Note button appears and covers the Send and Done buttons.

You can still click them, but you have to be careful as you don't have a lot of room.
Luolas is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2017, 02:58 PM   #287
Savok
On tour since '99
 
Join Date: Sep 2002
Server: Innoruuk forever!
Posts: 441
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Quote:
Originally Posted by Luolas
Merchant > Parcels tab
Once you click something in your inventory to send via parcels. The Clear Note button appears and covers the Send and Done buttons.

You can still click them, but you have to be careful as you don't have a lot of room.


I'll fix this tonight after work.
__________________
My Vert UI
Gold: 04/21/99 - 02/19/11 Silver: 03/16/12 - 05/23/17 Agnarr: 05/24/17 -
Savok is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2017, 11:49 PM   #288
Savok
On tour since '99
 
Join Date: Sep 2002
Server: Innoruuk forever!
Posts: 441
Interface Author - Click to view interfaces
Default

05/08/17: fixed the positioning on the clear button in the parcel tab.
Savok is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2017, 11:56 PM   #289
Savok
On tour since '99
 
Join Date: Sep 2002
Server: Innoruuk forever!
Posts: 441
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Hey wow, I just saw I have my own little UI section, I have arrived!
Savok is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2017, 03:00 PM   #290
Luolas
A Ghoul
 
Join Date: Jun 2003
Server: E. Marr
Posts: 13
Smile

Quote:
Originally Posted by Savok
05/08/17: fixed the positioning on the clear button in the parcel tab.


Thanks!
Luolas is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2017, 10:58 PM   #291
th2pun1sh3r
A Bat
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1
Default ui help

Hey savok, your vert ui is awesome and it works really well on TLP (live) server but theres another ui that I wanted to use and it doesn't work. Any chance I could get your help?
th2pun1sh3r is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2017, 11:09 AM   #292
phynster
A Gray Wolf
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 4
Default Bigger Text?

Hey Savok been using your UI for years, and was wondering is there a way to increase the texts sizes? for like hotbars, the player window, even quest tracker and EXT target. Im using a 55" 4k monitor and eq based text like chat i can get bigger, and window scaling... but the text itself on the buttons and ur player info window is unreadable.
phynster is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2017, 12:16 PM   #293
Savok
On tour since '99
 
Join Date: Sep 2002
Server: Innoruuk forever!
Posts: 441
Interface Author - Click to view interfaces
Default

You can but you would need to edit all of the hotbuttons etc individually. Just change the <font> line to a bigger number.
Savok is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2017, 09:40 PM   #294
barklight
A Gray Wolf
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 4
Default

Is there an archive for older versions of the upload?

I started playing on an emulated server and am using the RoF2 client. Trying to find a working, older version of the UI :3
barklight is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2017, 12:56 AM   #295
Savok
On tour since '99
 
Join Date: Sep 2002
Server: Innoruuk forever!
Posts: 441
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Quote:
Originally Posted by barklight
Is there an archive for older versions of the upload?

I started playing on an emulated server and am using the RoF2 client. Trying to find a working, older version of the UI :3


I'm sorry but because this is always evolving and changing, I don't keep older versions.
Savok is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2017, 02:22 PM   #296
Zyligryx
A Fire Beetle
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 2
Default Mercenary Window

Never mind, I had to set a toggle to manually open the window.
Zyligryx is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2017, 05:55 PM   #297
cirkustanz
A Ghoul
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 10
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Hello Savok!

I find the player window to be very hard to read as it is too small. I recently switched from playing at 1920x1080 resolution and it was small there as well, I could barely read certain sections. I am using a different resolution now (I just set EQ to allow windows to be resized and play in windowed mode on a 2560x1440 monitor)

The player window is still too small to read. Is there a way to increase the size of it by about 30%?
cirkustanz is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2017, 08:48 PM   #298
SinisterBrain
A Bat
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 1
Default

For some reason Vert (pepto pink (05-25-2017))will not load for me at all on Live (Not TLP or EMU).
I've verified it is installed correctly, I have the most current version, followed all directions to the letter, tried other UIs as a test which all worked fine (Sparxx,
Drahkahs, Neue Velious), unchecked keep layout, reset the UI through character select and completely removing all UI_character_server.ini files.
Yet it simply won't load for me. EQ hangs for an extended time then loads the default interface in a cluster in the upper left corner of the screen.
I've checked UIErrors.txt and it only notes the file creation date.
This is also a completely fresh install of EQ and Vert.

So, what the heck am I doing wrong? lol I'm totally stumped

Thank you for you time and any assistance.

Last edited by SinisterBrain : 06-30-2017 at 01:19 AM.
SinisterBrain is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2017, 01:11 AM   #299
zoopaflack
A Bat
 
Join Date: Mar 2003
Server: Fenin Ro
Posts: 1
Default Window selector

What happened to the window selector? Just downloaded this newer version, and after switching over to it, the window selector changed to a merc suspend/unsuspend window with a timer. Using the Alt + w command just makes it come and go, just like the old window selector. While the small merc window is great, I would like to keep the window selector. I can switch to the other version of vertgreen and it shows the selector, but the newest version it changes it. Not sure if no one else has noticed or if this was an intended change, or just an oversight.
zoopaflack is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2017, 06:03 PM   #300
Furiant
A Bat
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Default 4 horizontal hotbar not working at all

Not sure if you're supporting this anymore.

I've followed the install FAQ, and have my folder setup as .../uifiles/horizhotbars/EQUI_HotButtonWnd.xml

When I use the /loadskin command in game and choose the addon, I get the brief loading screen and then nothing changes.

I'm on Project1999. There's nothing in the uierrors log except its creation date.

I was able to get someone else's horizontal spellgems addon working using the same method, but yours won't work even as the only addon installed. I'm not sure what could be wrong.

Last edited by Furiant : 07-05-2017 at 06:09 PM.
Furiant is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:45 PM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI