Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > Interface Gallery Discussion > Released
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-25-2017, 01:54 PM   #361
Kialya
A Snow Cougar
 
Join Date: Aug 2002
Server: Ayonae Ro
Posts: 40
Default

There is something wrong with the UI because my toons crash randomly upon entering or camping the world (even though the UI loads without any errors). Also the Find Item button does not work (and trying it will also randomly cause a crash too).
__________________
* Got Rez ?
Kialya is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2017, 03:51 PM   #362
Xukil
A Hill Giant
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 36
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Mine doesn't do that at all...Do you have any other items added? I uploaded my whole UI folder https://www.eqinterface.com/downloa...nfo.php?id=6562 Mine has a weird red cursor that I use because I have 4 screens and the mouse is hard to find otherwise...You can delete the .cur files and load the defaults if you want...

The only issue my UI has the prize things cause a crash to desktop when I click on them...
Xukil is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2017, 01:41 PM   #363
Kialya
A Snow Cougar
 
Join Date: Aug 2002
Server: Ayonae Ro
Posts: 40
Default You are awesome

Ok, I am going to start with yours and add the few items of mine that are different until I start crashing again so I can pinpoint my problem area. Thanks for the help - you rock!
Kialya is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2017, 06:54 PM   #364
Xukil
A Hill Giant
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 36
Interface Author - Click to view interfaces
Default

I fixed this file...It takes care of the rest of the load errors I had...
Attached Files
File Type: xml EQUI_ItemDisplay.xml (101.0 KB, 22 views)
Xukil is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2017, 07:33 PM   #365
Kialya
A Snow Cougar
 
Join Date: Aug 2002
Server: Ayonae Ro
Posts: 40
Default

UI is broken again. UGH!
Kialya is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2017, 03:05 PM   #366
Xukil
A Hill Giant
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 36
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Weird, Mine is loading with no issues...
Xukil is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2017, 12:33 PM   #367
Kialya
A Snow Cougar
 
Join Date: Aug 2002
Server: Ayonae Ro
Posts: 40
Default

I have been raiding on beta a LOT and the beta version is completely broken. So, next week when the new exp is released - you WILL be broken.
Kialya is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2017, 05:08 PM   #368
Xukil
A Hill Giant
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 36
Interface Author - Click to view interfaces
Default

This fixed the errors I was getting...If it doesn't, post your uierror.txt file...
Attached Files
File Type: zip EQUI_CastSpellWnd.zip (2.3 KB, 7 views)
Xukil is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2017, 06:18 PM   #369
Kialya
A Snow Cougar
 
Join Date: Aug 2002
Server: Ayonae Ro
Posts: 40
Default

Spell bar is working VERY well. Now, I crash instantly when I try to right click to inspect any Prize: item (items you get when you spend your monthly 500 coins)
Kialya is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2017, 12:50 PM   #370
Xukil
A Hill Giant
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 36
Interface Author - Click to view interfaces
Default

I don't know how to fix that unfortunately...Mine has been crashing clicking on prizes for years. the problem is beyond my knowledge of whats going on...
Xukil is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2017, 01:15 PM   #371
Xukil
A Hill Giant
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 36
Interface Author - Click to view interfaces
Default

I logged in and clicked every prize in the bazaar and didn't crash on the items I used to crash on. I am not sure whats going on...Let me know the name of an item you click on that causes a crash and I will see what I can figure out.

I know nothing about xml or html or anything used to script the UI files. I am a weekend warrior C programmer that plays everquest and can reverse engineer when needed. bottom line I will do what I can...
Xukil is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2017, 03:24 PM   #372
Kialya
A Snow Cougar
 
Join Date: Aug 2002
Server: Ayonae Ro
Posts: 40
Default

Prize: Nimbus of the Frozen Gelidran
Mask of Immortal End

Those 2 just crashed me today FYI.
Kialya is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2017, 03:51 PM   #373
Xukil
A Hill Giant
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 36
Interface Author - Click to view interfaces
Default

So today I went into the uifolder for LodiDodi and deleted the EQUI_ItemDisplay.xml file and let it load the default and my crash on clicking prizes went away...Not sure if there are any other issues that would arise but you could try renaming it to EQUI_ItemDisplay_old or something and see what happens...
Xukil is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2018, 02:21 PM   #374
Kialya
A Snow Cougar
 
Join Date: Aug 2002
Server: Ayonae Ro
Posts: 40
Default

That fixed it. MANY THANKS !!
Kialya is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2018, 06:40 AM   #375
HJKP
Premium Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 55
Default Spell slot

Ive just bought the 13īth spell slot but it wont show up.


Droladek
HJKP is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:39 AM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI