Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > Compares & Patch fixes > Patch fix archive
User Name
Password

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-15-2006, 02:25 PM   #1
Dolby
Lord Dolby of Veeshan
 
Dolby's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Server: Veeshan
Posts: 2,396
Default [Live] 6.13.06 Patch - Interface Changes

This following is a XML compare between the Live EQ1 default interface (6.12.06 on the left) and the live EQ1 Patched default interface (6.13.06 on the right) changes are in red.

Changed:
EQLSUI_ConnectWnd.xml
EQLSUI_MainWnd.xml
EQUI_AdvancedDisplayOptionsWnd.xml
EQUI_BarterSearchWnd.xml
EQUI_BazaarSearchWnd.xml
EQUI_BlockedBuffWnd.xml
EQUI_BlockedPetBuffWnd.xml
EQUI_GuildManagementWnd.xml
EQUI_MapViewWnd.xml
dragitem34.tga
Dolby is offline  
Old 06-15-2006, 07:48 PM   #2
blackdragons
A Ghoul
 
blackdragons's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Server: Povar
Posts: 14
Interface Author - Click to view interfaces
Default thnx

thnx for posting these changes each patch it really helps out alot
blackdragons is offline  
Old 06-16-2006, 07:02 AM   #3
Ironic
A Fire Beetle
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2
Default

A couple things:

First, I don't think dragitem34.tga actually changed; it's still dated 3-15-06, and it compares exactly the same as the one I've been using in my custom set.

Second, there's a patch starting right about now that I'm hoping will fix a big problem with EQUI_GuildManagementWnd.xml...for whatever reason, their new one has the code for the GT_Tributepool label all concatentated onto a single line which is not only hard to read, but also hard to work with. Looking at that code, in fact, I'm unclear as to why it works at all, given the presence in the old version of the file of an extra ">" after the </ScreenID> that follows "TributePool", and its replacement with &gt in the new version...by my way of thinking, both of these constitute syntactical errors that should make the UI interpreter throw up.

-aye
Ironic is offline  
Old 06-19-2006, 03:44 PM   #4
mcarterisu
A Bat
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1
Default Targetting rings not rotating after 6/13 patch

Anyone else notice this? I've tried numerous (pre 6/13 patch) targetting rings and most are not rotating any more. Some are not even displaying at all.
mcarterisu is offline  
Old 06-19-2006, 05:22 PM   #5
BiNFiZ
A Treant
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 24
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Its believed to be an issue with sony. No current Fix to make them rotate. There is another type of rotation look at lodi dodi target ring on this site or on his.

Lodi Dodi UI
http://www.eqinterface.com/download...nfo.php?id=3003

Read more on this discussion here
http://www.eqinterface.com/forums/s...ead.php?t=17996
BiNFiZ is offline  
 



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:34 AM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI