Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > Interface Gallery Discussion > Released
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-04-2010, 05:50 AM   #16
HJKP
Premium Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 48
Default Potionbelt

Greetings all

I find that the Potionbelt is abit small,is there a way to make just as big as it were in the old uis.

Droladek
HJKP is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 10:47 PM   #17
slatzy1
A Gray Wolf
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 8
Default

NM I did a complete new download and now Inventory works fine, I can see everything. AT window still greyed out though but I checked default and its like that there as well so some other problem I suspect.
slatzy1 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2010, 01:40 AM   #18
HJKP
Premium Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 48
Default Spelbar

Greetings all

When i wanna change the spellbar either from
Optional-Horison
Vertical-Horison or
Optional Block
When i than try to change UI it load Default from all 3.
I had to reinstall again to make sure it worked right.
Thats the only error i have found so far,dont think there is other ones.

Droladek
HJKP is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2010, 03:29 PM   #19
Posemikato
Premium Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 126
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Yes i have a Paypal

[email protected]

The Problem you have, i don't have, which configuration you use, the standard or did you took some alternates, can you send me a screenshot to
[email protected] Pls


@ Droladek
just delete the potionbelt window in the Lodidodi, then you have the old potion belt, i look into the other Problem again when i do the ragitems this week, sorry could not work on the stuff last week RL kept me busy
Regards Pose

Last edited by Posemikato : 08-15-2010 at 03:36 PM.
Posemikato is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2010, 06:47 AM   #20
Posemikato
Premium Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 126
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Thank you for the Donation !!! was my first one *happy Pose

OK there is a new complete Upload, with corrected issues:

1) all dragitems should work
2) the spellbars should work now ( feedback pls )
3) Potionbelt is big now, and an optional folder for the small one included

If anymore issues pls let me know

Thanks Pose
Posemikato is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2010, 12:11 PM   #21
Paraxe
A Gray Wolf
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 9
Default currency

I've been using this UI for years and love it. My only concern now is that anytime I want to do something with currency I have to revert to the default UI, look at my totals then revert back to Lodi...

I also have this issue when I want to look at my stats (avoid, strikethrough, etc.)

Is this something that is fixable or does anyone have other solutions?

Thanks,
Paraxe
Paraxe is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2010, 07:45 AM   #22
Posemikato
Premium Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 126
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Hello,i dont have any problems with the currency or the stats .....
can you send me an email pls

Last edited by Posemikato : 09-16-2010 at 07:52 AM.
Posemikato is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2010, 10:36 AM   #23
Lynrem
Premium Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 15
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Paraxe,

Make sure you have Pose's most current version. Also, a quick fix might be copying the default inventory window file into lodidodi. (I did that to be able to see the loyalty tokens)
Lynrem is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2010, 04:45 AM   #24
Posemikato
Premium Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 126
Interface Author - Click to view interfaces
Default

The Loyality tokens not in yet !!
i was in hospital and need to look on the changes first after last patch, but will have to do that next week, as this weekend i am outa house sorry
Posemikato is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2010, 02:36 PM   #25
Kegwell
A Ghoul
 
Join Date: Sep 2002
Server: Xegony
Posts: 12
Default

Thank you for the updates, I am looking forward to having the loyalty tokens show up.

I am having trouble with the Achievement window, it's missing raid achievements.
__________________
Kegwell Soulsavior
Machin-Shin
Xegony (the poor unwanted stepchild of servers)
Kegwell is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2010, 03:24 AM   #26
UDP13
A Gray Wolf
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 4
Default

Ditto with the Achievements window, it's actually missing a few areas. Also a heads up that there will be quite a few UI changes in HoT (animations file included). I believe that these changes will be coming out prior to HoT to give people that work with UIs a chance to be ready for HoT
UDP13 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2010, 12:57 PM   #27
spellit
A Gray Wolf
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 8
Default

I also still have this issue. I know I sent the PM about it Pose so you know what my Screenshot looks like.
spellit is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2010, 03:42 AM   #28
Posemikato
Premium Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 126
Interface Author - Click to view interfaces
Default

TOKENS IN and Achievment Window repaired

Uploaded at 16:54

Should be latest available tomorrow

Last edited by Posemikato : 10-02-2010 at 09:55 AM.
Posemikato is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2010, 04:49 PM   #29
andorrabell
Premium Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 32
Default HoT changes?

First off, thank you so much for making EQ playable by maintaining my favorite UI. I was just wondering if you were going to be able to post a HoT compliant version of the UI prior to launch or if I should prepare myself mentally for the horrible pain of waiting on a fix.

Thanks sir!
andorrabell is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2010, 03:35 AM   #30
Posemikato
Premium Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 126
Interface Author - Click to view interfaces
Default

For the first,

ITS A MADAM
for the second,

I got Beta yesterday, and i work on a HoT working version atm. Maybe if all pray and i find some spare time, you can start playing HoT with a working version.

But its a lot to change, 2 more bagslots, the housing part, and a few things more. So it is damn lot work, and not sure if all of the Beta is going alive.

For my personal one i have a working HoT in Beta now, i have to fix some parts still before i post it.

So cross Fingers that it will be working and you find an update at the 12th .....

Greetings Pose
Posemikato is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 02:55 AM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI