Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > Compares & Patch fixes
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-28-2012, 07:14 PM   #1
Valkyria
A Snow Griffin
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 56
Default Schema error?

After the update I have this error in my UIError text file and only the default UI will load:

[Wed Nov 28 19:02:52 2012] [Line:4 Source:UIFiles\Default\EQUI_AggroMeterWnd.xml] Schema error - Duplicate item AMW_AggroTargetNameLabel

This one is new to me, any help would be much appreciated thank you.
__________________
Valkyria is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2012, 07:29 PM   #2
firescue17
Premium Member
 
firescue17's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Server: Vox
Posts: 114
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Quote:
Originally Posted by Valkyria
After the update I have this error in my UIError text file and only the default UI will load:

[Wed Nov 28 19:02:52 2012] [Line:4 Source:UIFiles\Default\EQUI_AggroMeterWnd.xml] Schema error - Duplicate item AMW_AggroTargetNameLabel

This one is new to me, any help would be much appreciated thank you.


It means there are two elements named "AMW_AggroTargetNameLabel" in the "EQUI_AggroMeterWnd.xml" file. Delete whichever "AMW_AggroTargetNameLabel" element is the duplicate.
__________________

firescue17 is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:17 PM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI / ZAM Network