EQInterface Forums

EQInterface Forums (http://www.eqinterface.com/forums/index.php)
-   Patch fix archive (http://www.eqinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=43)
-   -   Patches for Quartz 1.9 (http://www.eqinterface.com/forums/showthread.php?t=17571)

seaxouri 01-21-2006 02:53 PM

OLD: Patches for Quartz 1.9
 
PLEASE READ THIS FIRST

As of PoR, this information is OUTDATED .
Please look for the for new updates Quartz that are PoR friendly.

Thanks.
-Seaxouri
============================

Since the DoD expansion, Quartz users did not have the ability to use the four new HotBars, or to save/load hotbar settings. Also, since inception, there have been only 6 worn items available for quick clicking, even though there are 18 to select from (excluding the 4 in-hand items).

I used the vanilla downloads, so if you have done any other mods, I would not suggest trying this unless you know how to get things back working again if something goes wrong.

Installation
1) Get version 1.9 from eqinterface.com and extract it to a new folder called uifiles/quartz_v1.9. Note that the zip file will extract files to a directory called 'Quartz', so you can use that if you want, or rename it to quartz_v1.9 like I suggested. If you already have a folder called 'Quartz', rename it to 'Quartz.old' or something so you have your old files around.
2) Get 'patch1', from onyx-dragon.com, which was provided by DarkSir23 on 10/27/05, and extract it on top of the new folder. Say 'yes' to overwrite any files.
3) Get 'patch2', from eqinterface.com , which was provided by Seaxouri on 1/18/06, and extract it on top of the new folder. Say 'yes' to overwrite any files.
4) Start EQ and type '/loadskin quartz_v1.9' (or whatever folder name you chose in #1 above).

Changes
- Added HotBar2 so it loks like HotBar1. However, I added the words 'HotBar 1' and 'HotBar 2' in green at the top of each.
- Added the 'Save/Load' buttons to each HotBar. For anyone with a longer title, the title may overlap the button, however it still works fine.
- Created new 'mini' hotbars for HotBar3 and HotBar4. I didn't feel like altering the basic flow of the UI, and I realized that there is nowhere to place four large HotBars into the current UI. I decided to make a custom mini-hotbar which will fit nicely in some nooks and crannies along the edges if you decide you want to use them (they come in handy for MMs).
- The worn item quick clickies have been upgraded from 6 items to 16 items. The only worn items not available are the Charm and Neck slots. However, if you would like to enable those slots instead of one of the 16 I select, you can change the 'EQType' to select the slot choices best suited to you. I put some comments in the EQUI_ActionsWindow.xml file (search for 'Clickies').


waawaasee 02-21-2006 05:52 PM

dead link
 
[QUOTE=seaxouri]
2) Get 'patch1', from onyx-dragon.com, which was provided by DarkSir23 on 10/27/05, and extract it on top of the new folder. Say 'yes' to overwrite any files.
3) Get 'patch2', from eqinterface.com , which was provided by Seaxouri on 1/18/06, and extract it on top of the new folder. Say 'yes' to overwrite any files.


This link is Dead and refusing to let me connect. onyx-dragon.com

Arrta Myrdhyn 02-21-2006 06:03 PM

Here is the missing file.
http://users.net1plus.com/bonkote/q...fault_files.zip

althou these fixes do not allow for usage PoR

Gargamesh 02-21-2006 07:05 PM

When will the POR Fix's be ready?

Arrta Myrdhyn 02-21-2006 08:36 PM

Quote:
Originally Posted by Gargamesh
When will the POR Fix's be ready?


Mine is fixed already.. here is how I did it.

Copy EQUI_BigBankWnd.xml and EQUI_BankWnd.xml from default to your Quartz folder.
Then open both of them and find "WDT_Filigree"
Change it to "WDT_Rounded"

That got Quartz working again for me.

sky911_2 02-21-2006 08:52 PM

Quote:
Originally Posted by Arrta Myrdhyn
Mine is fixed already.. here is how I did it.

Copy EQUI_BigBankWnd.xml and EQUI_BankWnd.xml from default to your Quartz folder.
Then open both of them and find "WDT_Filigree"
Change it to "WDT_Rounded"

That got Quartz working again for me.


That will be a quick fix, but it may not give you the new options added to guildmanagement, advancedoptions, and raid windows.

look for my post on default_old, those files should work, but do not use the EQUI.XML if you aren't patching for the default_old

good luck!

Gargamesh 02-21-2006 08:53 PM

Thanks! Got it working!!

So will anyone be patching Quartz for Full POR usuage? I hope so :)

Arrta Myrdhyn 02-21-2006 09:08 PM

Quote:
Originally Posted by sky911_2
That will be a quick fix, but it may not give you the new options added to guildmanagement, advancedoptions, and raid windows.

look for my post on default_old, those files should work, but do not use the EQUI.XML if you aren't patching for the default_old

good luck!


Quartz does not have customized guildmanagement, advancedoptions, and raid windows. As such they are pulled directly from the default folder. The only issue was that WDT_Filigree is not defined.

Laladar 02-21-2006 09:10 PM

=/
 
I keep getting the error loading skin "quartz\" reloading default UI bs and I have done the changes, not sure why It wont work =/

Arrta Myrdhyn 02-21-2006 09:12 PM

Quote:
Originally Posted by Laladar
I keep getting the error loading skin "quartz\" reloading default UI bs and I have done the changes, not sure why It wont work =/


In your EQ folder look for UIErrors.txt
That should tell you what is wrong.

sky911_2 02-21-2006 09:34 PM

Quote:
Originally Posted by Arrta Myrdhyn
Quartz does not have customized guildmanagement, advancedoptions, and raid windows. As such they are pulled directly from the default folder. The only issue was that WDT_Filigree is not defined.


This is the difference in my Quartz install then, and maybe others, because mine are being loaded from the actual UI directory. Upon the failing of quartz back when the new ui went live, I followed the fix posted on here that said to copy the files from default_old into your custom UI directory.

If you had done that, then you may end up with outdated of those said files.

Laladar 02-21-2006 09:38 PM

got it working, thanks :)

Arrta Myrdhyn 02-22-2006 08:19 AM

Quote:
Originally Posted by sky911_2
This is the difference in my Quartz install then, and maybe others, because mine are being loaded from the actual UI directory. Upon the failing of quartz back when the new ui went live, I followed the fix posted on here that said to copy the files from default_old into your custom UI directory.

If you had done that, then you may end up with outdated of those said files.


Dont copy from default_old copy from default then make the WDT_Filigree to WDT_Rounded change

seaxouri 02-22-2006 02:30 PM

Better yet, get the new update for Quartz that works with PoR.


All times are GMT -5. The time now is 03:22 AM.

vBulletin Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.