EQInterface Forums

EQInterface Forums (http://www.eqinterface.com/forums/index.php)
-   Help ! ? ! ? (http://www.eqinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Can't Move Target Window (http://www.eqinterface.com/forums/showthread.php?t=22156)

Xyspin 04-04-2019 06:44 PM

Can't Move Target Window
 
Hey guys,

I just downloaded integrated steele UI after testing a bunch of others. Love what it looks like etc.

https://www.eqinterface.com/downloa...nfo.php?id=2033

For the life of me I can't move the target window. What am I missing?

Thanks so much,

Nicholas

mh272 04-05-2019 10:02 PM

Quote:
Originally Posted by Xyspin
Hey guys,

I just downloaded integrated steele UI after testing a bunch of others. Love what it looks like etc.

https://www.eqinterface.com/downloa...nfo.php?id=2033

For the life of me I can't move the target window. What am I missing?

Thanks so much,

Nicholas


Did you read the readme and follow the instructions?

I made it so you can move it, but I am not sure if Drakah omitted it by accident or if there was some other way to do it. Enjoy.

EDIT: Removed attachment as OP downloaded it, and not sure if drakah intended it to be moveable or not.

@OP Your welcome!

Xyspin 04-06-2019 12:41 PM

Dude that worked!!! Thank you so much!


All times are GMT -5. The time now is 10:34 AM.

vBulletin Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.