Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > Site news/help Forums > Eqinterface/Eqgui News
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-06-2003, 04:52 PM   #1
Kudane
Co-Founder
 
Kudane's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Server: Xegony
Posts: 2,145
Interface Author - Click to view interfaces
Default 10 Hour Patch on Thurs. Including Menu Fix

About 2 weeks ago I emailed Absor about the error when using the /loadskin menu.
Quote:
Not sure if you are aware, but the menu that comes up with /loadskin is still not functioning.. I am kudane from EQInterface.com and we still get many people every week trying to use that menu and it will not load any UI's the error log shows double "//" hash marks as if it simply got an error in the code to load.. if you would like to visit eqinterface.com and surf some of the help topics you will see where everyone who has tried to use this menu has not had luck.. I hope someone had already told ya... but since Hammerfel didn't know when i talked to him.. i thought I should send in a message.

Kudane Cheetahfeet
Admin/Owner EQInterface.com

Got this reply today
Quote:
Thanks for the heads up. It seems we did not know about this issue. It has been fixed and should be patched on Thursday.

Thanks!

Alan


So now we know at least one thing that will be in the 10 hour patch on Thurs.

Expect the new bard buff box, and window-able EQ to go in too.

- Kudane

Last edited by Kudane : 01-07-2003 at 11:42 AM.
Kudane is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2003, 01:30 AM   #2
Kelric
 
Kelric's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Server: Brell Serilis
Posts: 356
Interface Author - Click to view interfaces
Default

You know, I learned the dangers of assumption long ago, and I STILL just assumed they knew about the problem.

DOH!

Well, way to go, Kudane! It's about time they got it fixed - thanks for taking that on and getting it done!
__________________
Kelric Stormwolf
[ F.A.Q ]
Kelric is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2003, 09:41 AM   #3
Blacklord_sith
A Hill Giant
 
Blacklord_sith's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Server: Tholuxxe Paelles
Posts: 33
Wink

Aye here here! Glad to know I wasn't the only one having this problem. Now if we can let em know about the server filter that's not filtering lol.
Blacklord_sith is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2003, 09:41 AM   #4
Acacious
A Fire Beetle
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 3
Default Nice job

Thanks for sending that email Kudane!
Acacious is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2003, 10:26 AM   #5
hedbonker
A Bat
 
Join Date: Oct 2002
Server: Torvo
Posts: 1
Send a message via AIM to hedbonker Send a message via Yahoo to hedbonker
Default Windowed EQ

has anyone tried EQW with the windowed version of the EQ client on test? I played with the test client and I must say that I prefer EQW's handling of switching windows and mouse control.
hedbonker is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2003, 10:27 AM   #6
kenney
Bad Ass Kitty
 
kenney's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Server: if you know me you know =P
Posts: 695
Interface Author - Click to view interfaces
Default re..

I have also tryed to send a emale about this, but no luck not even a thanks about telling um ... I'm glad you had some luck with it ..
And cant wait for the bard window ...It would be nice if the mobs buffs will go in that window

WOOT
kenney is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2003, 11:01 AM   #7
sc2kmayor
An_Arcane_Lurker
 
sc2kmayor's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Server: Mithaniel Marr <The Mages of The Mist>
Posts: 260
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Kudane -

Do you think they added that Loot Slot 30 on purpose or just blew it? Maybe a quick email to Abs would prevent that one from slipping by and causing all sorts of chaos with debuggin a bunch of the complete sets (just to have it patched later and then we have to backtrack all the changes again.)
__________________
sc2kmayor is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2003, 12:25 PM   #8
abraxxass
A Bat
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1
Default

now if only they would fix the /serverfilter...
abraxxass is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2003, 12:49 PM   #9
Cravin
A Ghoul
 
Join Date: Aug 2002
Server: Zebuxoruk
Posts: 16
Default

my vote is for /camp Desktop to work again.
Cravin is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2003, 01:57 PM   #10
slak
A Bat
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 1
Default

/camp desktop will work if your spellbook is open... not exactly sure why though.

and I believe /serverfilter would help more people than the /camp desktop bug... but rumor is they intentionally disabled /serverfilter to cut down on the work the servers do... INSTEAD of upgrading the servers
slak is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2003, 02:05 PM   #11
Aelfric
A Gray Wolf
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 5
Default They knew about the problem

I personally sent in half a dozen bug reports about the loadskin issue over the course of the last few months. I've also bugged the /camp desktop problem as well.
Aelfric is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2003, 02:14 PM   #12
sc2kmayor
An_Arcane_Lurker
 
sc2kmayor's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Server: Mithaniel Marr <The Mages of The Mist>
Posts: 260
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Kudane begins to cast a spell.
Absor is enthralled and will do anything Kudane commands.
All EQ issues are now fixed.

YEAH KUDANE!
sc2kmayor is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2003, 04:40 PM   #13
Kudane
Co-Founder
 
Kudane's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Server: Xegony
Posts: 2,145
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Quote:
Originally posted by sc2kmayor
Kudane begins to cast a spell.
Absor is enthralled and will do anything Kudane commands.
All EQ issues are now fixed.

YEAH KUDANE!


Man I WISH!!! I sent this in using the "submit comment" in the Dev forum on the eqlive site.. personally I think i just got very lucky..

One of the things I would like to see finished are the newbie armor quest for Trolls/Ogres/Iksar/Vah Shir/ and Good aligned Eurdites. I know these dont really effect anyone whos main is over 10.. but its fun to take a break for a weekend and be a newbie and go make your own armor.. and then later tell begging newbies about it so they feel a sense of acomplishment and ending the begging
__________________


.: Have a question? Read this :.
[ F.A.Q ]
Kudane is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2003, 06:16 PM   #14
harvyst
A Fire Beetle
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2
Default

There actually are newbie armour quests for the vah shir.

There's a guy in shadeweavers who wants assorted junk, in exchange he'll give you a complete suit. The problem is to get the tunic and the legs, you have to hunt things on the other side of the tunnels, where everything is kos and red and nasty. By the time you can hunt there, you wouldn't want that armour.

Sad.

You can also get a whole set of clubs by turning in hopper talons of various forms, and a 6 slot wr bag by collecting chittik poop.

Not to mention the cloak quests plus the blessed champions' cape.... there are plenty of things for baby vah shir to do.
harvyst is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2003, 08:12 PM   #15
Kelric
 
Kelric's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Server: Brell Serilis
Posts: 356
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Don't forget Barbarians! Beastlords and Rogues have low level armor, but shamans don't... not sure about warriors... but it's a large reason I deleted my barb shaman - I could have more fun with a race/class that HAD quests to do.
Kelric is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:31 AM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI