Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > Tutorials & Info. > SidlWidl & SIDL Fiddle Tutorials & Info.
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-16-2002, 10:49 AM   #1
Ambros
A Tundra Mammoth
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 62
Lightbulb SIDL Fiddle WYSIWYG Editor

Checkout my new editor!

http://www.barbre44.com/

THIS IS STILL IN BETA. BACKUP YOUR CUSTOM UI FOLDERS BEFORE USING

Last edited by Dolby : 08-26-2003 at 01:24 AM.
Ambros is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2002, 09:58 AM   #2
Kanyli
A Fire Beetle
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 2
Unhappy

Looks nice, but so far it's crashing upon loading, after pointing it to the EQ directory...either it's a system incompatability or I'm missing something here...


-Kanyli
Kanyli is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2002, 05:45 PM   #3
Ambros
A Tundra Mammoth
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 62
Default What error?

What error are you seeing? I'm going to post a fix sometime this week that will make sure the directory that is pointed to is what the program is looking for. I'm hoping to have a gamma correction feature as well...if I can find time.
Ambros is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2002, 06:24 PM   #4
Catria
A Gray Wolf
 
Join Date: Nov 2002
Server: Tarew Marr
Posts: 7
Unhappy No luck here either

I can't even get to the default dir selection. When I run the program I get this message:


D:\Fiddle>java -jar fiddle_0_6_1.jar
Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException
at com.barbre.fiddle.io.loaders.UILoader.loadAllUI(UI Loader.java:110)
at com.barbre.fiddle.menus.InterfaceMenu.<init>(InterfaceMenu.java:30)
at com.barbre.fiddle.MainMenu.<init>(MainMenu.java:25)
at com.barbre.fiddle.Fiddle.setupFrame(Fiddle.java:90 )
at com.barbre.fiddle.Fiddle.init(Fiddle.java:65)
at com.barbre.fiddle.Fiddle.getInstance(Fiddle.java:5 4)
at com.barbre.fiddle.Fiddle.main(Fiddle.java:129)

Good luck with your debugging!
Catria is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2002, 06:34 PM   #5
Ambros
A Tundra Mammoth
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 62
Default Try this

Delete the fiddle.properties file and run the app again. Make sure you give the file chooser the everquest home directory, not the uifiles directory. Hope this helps
Ambros is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2002, 07:11 PM   #6
Catria
A Gray Wolf
 
Join Date: Nov 2002
Server: Tarew Marr
Posts: 7
Default tryed that - now what?

Okay got to the folder selection screen, picked Everquest dir, and got this message:


D:\Fiddle>java -jar fiddle_0_6_1.jar
Properties not found. Creating new file.
Exception in thread "main" java.lang.OutOfMemoryError

So now what?
Catria is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2002, 07:12 PM   #7
depechenode
A Ghoul
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 12
Default still no go

I got same error tried the fix, but now it wil not get past file selection? Ijust get te screen with the directories and Everquest in the file_name box.. click open nothing stays on that screen.


attached is a ss of the prog
Attached Images
File Type: jpg sidlfid.jpg (129.6 KB, 1310 views)

Last edited by depechenode : 11-18-2002 at 07:18 PM.
depechenode is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2002, 12:26 AM   #8
Ambros
A Tundra Mammoth
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 62
Default Back up one directory

Hit the up directory button (upper right on the dialog) and then select everquest (don't double click) and press ok.
Ambros is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2002, 12:29 AM   #9
Ambros
A Tundra Mammoth
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 62
Default Out of memory

Make sure you are not running Java 1.4. This is the error I get when I try 1.4.

If you are using 1.3, how much memory and what processor do you have?

BTW, I appreciate your patience and feedback. I know these things are frustrating, but I'll try to get it ironed out asap.
Ambros is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2002, 02:44 AM   #10
Catria
A Gray Wolf
 
Join Date: Nov 2002
Server: Tarew Marr
Posts: 7
Default

I reverted to 1.3 Java and at least got the dir loaded, but didnt get much farther. I will try again, making sure to completely uninstall Java 1.4.1 first.
Catria is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2002, 02:45 AM   #11
Catria
A Gray Wolf
 
Join Date: Nov 2002
Server: Tarew Marr
Posts: 7
Default

Oops! Forgot to give you teh info you requested. It's not a memory or speed issue. I am running an Athlon 2000+ XP processor with 512 DDR RAM.
Catria is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2002, 09:15 AM   #12
Kanyli
A Fire Beetle
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 2
Default

Mmm, XML coding is a pain, trying to guess what the window will look like. If you can come up with a snazzy quick interface, it's worth the trouble.

The problem posted above was the same thing I encountered. I'll play with it more later.


-Kanyli
Kanyli is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2002, 09:33 AM   #13
depechenode
A Ghoul
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 12
Default

Thanks! Got it to work... so far pretty impressive keep up the great work!
depechenode is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2002, 11:22 AM   #14
Ambros
A Tundra Mammoth
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 62
Default 0.6.2 released

I changed the directory search methods and added some exception handling to try and track down problems with some custom UI's. Enjoy.
Ambros is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2002, 03:19 PM   #15
Catria
A Gray Wolf
 
Join Date: Nov 2002
Server: Tarew Marr
Posts: 7
Question Just curious......

ANy particular reason why this is coded to run with JRE 1.3? I like to use the EQAtlas GUI, and this must be run on 1.4 or greater so it's kind of a pain to swap out versions.

Catria
Catria is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:12 AM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI