Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > Help ! ? ! ?
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-05-2019, 03:30 PM   #1
antetrust
A Fire Beetle
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2
Default UI Error with SARS

I started getting the ui error for sars, i've downloaded a clean COMPLETE and the patch to check i'd not removed something by accident.

I 've done some searching in the logs.

In UIError.txt file it states
[Wed Feb 06 16:09:21 2019] Error: Could not find child AltCurr_ReclaimAllButton in window InventoryWindow

Guessing at some point they added a claim all button to the default ui, is anyone able to add this to the EQUI_Inventory.xml alt currency tab.

Cheers
Attached Files
File Type: xml EQUI_Inventory.xml (215.8 KB, 1 views)

Last edited by antetrust : 02-06-2019 at 01:25 AM.
antetrust is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2019, 06:58 AM   #2
Duesama
Long LIVE SARS!
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 57
Interface Author - Click to view interfaces
Default

__________________

"He's one of them Rangers. Dangerous folk, they are, wandering in the wilds."
Danladil Swordbowda's gear
Farwarden and Recruit Officer of Infinite Elysium
Duesama is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2019, 03:24 PM   #3
antetrust
A Fire Beetle
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Duesama

Thanks Duesama
antetrust is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:16 AM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI