Quantcast
Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > Request
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-07-2021, 06:32 AM   #1
Yogurt
A Fire Beetle
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Default Missing Text and Graphite UI

Hello,

I am having missing text issues that seem to be an order issue with the XML default and custom UI's. The issue began when I came back to play on a TLP where even with the default UI, I was unable to see guild and raid members names in their windows. Attempted to resolve this issue I deleted the files and had the patcher attempt to repair. The issue continues to plague me.

My favorite UI Graphite always seems to cause me a headache as well with a similar issue as above but spreads through out my other accounts. Again, I played for months with the raid and guild window issues but now it is every possible UI piece. Is there something I am doing wrong? Is this an issue everyone has experienced at some point? Any recommendations would be greatly appreciated.
Yogurt is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2021, 01:43 PM   #2
Leigo
A Hill Giant
 
Leigo's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 34
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Quote:
Originally Posted by Yogurt
Hello,

I am having missing text issues that seem to be an order issue with the XML default and custom UI's. The issue began when I came back to play on a TLP where even with the default UI, I was unable to see guild and raid members names in their windows. Attempted to resolve this issue I deleted the files and had the patcher attempt to repair. The issue continues to plague me.

My favorite UI Graphite always seems to cause me a headache as well with a similar issue as above but spreads through out my other accounts. Again, I played for months with the raid and guild window issues but now it is every possible UI piece. Is there something I am doing wrong? Is this an issue everyone has experienced at some point? Any recommendations would be greatly appreciated.

Have you tried another UI to see if its happening to all skins?
__________________
Sparxx UI, maintained by Leigo
Leigo is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2021, 10:45 PM   #3
Fnyyen
Premium Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 84
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Quote:
Originally Posted by Yogurt
Hello,

I am having missing text issues that seem to be an order issue with the XML default and custom UI's. The issue began when I came back to play on a TLP where even with the default UI, I was unable to see guild and raid members names in their windows. Attempted to resolve this issue I deleted the files and had the patcher attempt to repair. The issue continues to plague me.

My favorite UI Graphite always seems to cause me a headache as well with a similar issue as above but spreads through out my other accounts. Again, I played for months with the raid and guild window issues but now it is every possible UI piece. Is there something I am doing wrong? Is this an issue everyone has experienced at some point? Any recommendations would be greatly appreciated.



In the UIError.txt it should show you what files are causing error's
thats where i would start
Fnyyen is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2021, 11:08 AM   #4
Gozier
A Gray Wolf
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 5
Default Close some windows, it is and EQ bug

The EQ UI can handle only handle a certain number of characters on screen at one time. If you are missing text, you will need to close some windows to get the text to show. The map often causes this issue if you have Brewalls or something similar that adds a bunch of spawn points and other notes to the map. Close the map.

Edited to add: If you are running multiple accounts using the same EQ intallation, then the character limit will include all running instances so you will have this problem on many characters. The way to fix this is a separate EQ installation for each instance you are running. You MAY be able to accomplish the same thing w/ ISBoxer's virtual .ini's, but I'm not 100% certain on that.
Gozier is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:37 AM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI