Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > Compares & Patch fixes
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-10-2009, 10:23 AM   #1
Halelen
Manaetic Prototype IX
 
Join Date: Jan 2003
Server: Povar
Posts: 937
Interface Author - Click to view interfaces
Default Patch 6-10-2009

For todays patch the changes are as follows

changed:
EQUIAnimations-added dragitem 70
Buffwindow-added 5 more buff slots
SDBUff- added 5 more buff slots
dragitem 69
PetBuff window-added 5 more slots(well the errors text says they did but when open xml from default its not showing) I added them to my windows anyway and they work so who knows.

NEW:
dragitem 70


hal

Last edited by Halelen : 06-10-2009 at 11:01 AM.
Halelen is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2009, 10:45 AM   #2
dazax
A Ghoul
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 10
Default

some target indicator changes also, added FreeTarget heading in the .ini file and .tga file ? no idea what that is though.

Checked over on test server, appears the added buff slot EQTypes are inline with the current ones. SDbuff 615-619, Buff 525-529 (not sure on the Buff, could not get 30 buffs in the guild lobby.

Have fun modding.
dazax is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2009, 12:24 PM   #3
ceenedra
A Gray Wolf
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 8
Default

Whatever changes they made totally fubared my UI as soon as I made one change. I can't even go back to the old UI now. I have tried to rebuild from scratch one piece at a time and not a single piece works, yet my boyfriend's UI works fine on my computer. He uses some of the same pieces I do and even those wont work put in one at a time. He even tried putting my UI on his pc and tried removing components one at a time to see what the problem was and nadda. Nothing worked.

Any thoughts?
__________________
~Cee
ceenedra is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2009, 12:33 PM   #4
Halelen
Manaetic Prototype IX
 
Join Date: Jan 2003
Server: Povar
Posts: 937
Interface Author - Click to view interfaces
Default

post your ui errors file here and we can tell you what exactly the problem is
Halelen is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2009, 12:46 PM   #5
SmileyFAAce_
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Halelen
For todays patch the changes are as follows

changed:
EQUIAnimations-added dragitem 70
Buffwindow-added 5 more buff slots
SDBUff- added 5 more buff slots
dragitem 69
PetBuff window-added 5 more slots(well the errors text says they did but when open xml from default its not showing) I added them to my windows anyway and they work so who knows.

NEW:
dragitem 70


hal



Thanks for the post Halelen..
Anyway to post the comparison?

SIGH yay broken UI.

I blame ROGUES!! and GNOMES!! .. and OGRES.. and TROLLS.. and Hairy FEET.. .and um.. YOUR MERC!.. ahh.. GIMMIE your MOUNT!

SmileyFAAce_

Last edited by SmileyFAAce_ : 06-10-2009 at 12:54 PM.
  Reply With Quote
Old 06-10-2009, 12:58 PM   #6
ceenedra
A Gray Wolf
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 8
Talking

I think I figured it out ...

When I play I play in windowed mode. So that is where I was at when trying to make changes to the UI. I had to put in full mode and also not use copy layout to get anything to work. Now I can add and change pieces and once I get that done, go back to windowed mode and put them where I want it and save the layout again.

After I get that all done, then I can figure out how to reprogram one of the UI pieces lol. I want to set up the slots for clickies to use the armor slots I have clickies in and not just what they have listed (which half do not have clickies).

Thanks for the reply!
ceenedra is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2009, 11:10 PM   #7
lsshewolf88
Premium Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 31
Default 6-10-09 Patch broken

If others are having trouble with there Ui's as I am ,It seems the Default Ui is broken as well atm.Im sure there will be another patch to fix the patch LOL.
lsshewolf88 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2009, 11:49 PM   #8
Halelen
Manaetic Prototype IX
 
Join Date: Jan 2003
Server: Povar
Posts: 937
Interface Author - Click to view interfaces
Default

all my uis are working perfectly what troubles are you having?
Halelen is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 09:55 AM   #9
lsshewolf88
Premium Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 31
Default 6-10-09 patch

I can not even load Default UI atm on any 1 of my accounts and they are all on different comps. Im not sure what is going on.
lsshewolf88 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 10:25 AM   #10
lsshewolf88
Premium Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 31
Default

I also deleted and redownloaded the Default Ui in 1 of my folders and still same problem. still getting ( your xml files are nto compatible with current everquest files)
lsshewolf88 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 02:33 PM   #11
Halelen
Manaetic Prototype IX
 
Join Date: Jan 2003
Server: Povar
Posts: 937
Interface Author - Click to view interfaces
Default

not compatible with default?? hmmm that is wierd
Halelen is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:45 PM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI