Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > Help ! ? ! ?
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-27-2002, 07:11 AM   #1
Loadeenng
A Gray Wolf
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 4
Default texturing help?

ok here's what i want to do: i want all windows to use the default skin except for the group window, which i want to have a picture as a background, i've already done this by creating a new template, and i have saved an image as the exact size in pixels of the window. however when i load it up the image is all stretched (to 256x256 i'm assuming) and only half of it shows. does anyone know of a way to correct this so that the entire image is in the window?
Loadeenng is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2002, 10:13 PM   #2
Geddine
A Wooly Rhino
 
Join Date: Jul 2002
Server: Morell-Thule
Posts: 77
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Depends on the coding in your XML files, mainly EQUI_Animations.xml you may be grabbing a different part of the image than you think. Only help I can give without seeing the files myself.
__________________
Geddine
"Of all the things I've lost, I miss my mind the most"
Geddine is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2002, 12:30 AM   #3
Loadeenng
A Gray Wolf
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 4
Default

geddine that was exactly what i was looking for, thank you

apparently as with all things you are looking for you seem to pass up where it is.
Loadeenng is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:44 PM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI