Quantcast
Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > Help ! ? ! ?
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-17-2020, 08:03 AM   #1
rhart0403
A Fire Beetle
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 3
Default EQMainWdw

I am trying to resize my EqMain button but when I do this happens.
Images are attached below. Can someone lead me in the right direction?
Attached Images
File Type: png EQMainWdw Orig.png (7.1 KB, 34 views)
File Type: png EQMainWdw New.png (7.2 KB, 35 views)
rhart0403 is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2020, 05:08 PM   #2
Fnyyen
Premium Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 80
Interface Author - Click to view interfaces
Default

should have several size options, one for button static, one for pressed, but should be able to adjust that one by adjusting

Code:
<Size> <CX>42</CX> <CY>42</CY> </Size>


just have to figure out what one is the one u need.
Fnyyen is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2020, 02:45 AM   #3
rhart0403
A Fire Beetle
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Fnyyen
should have several size options, one for button static, one for pressed, but should be able to adjust that one by adjusting

Code:
<Size> <CX>42</CX> <CY>42</CY> </Size>


just have to figure out what one is the one u need.


I have done this, but for some reason it's not shrinking the graphic into the new defined size. The UI is clipping the graphic.
rhart0403 is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 03:14 AM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI