Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > Help ! ? ! ?
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-25-2018, 02:49 PM   #1
Yraen
A Ghoul
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 11
Interface Author - Click to view interfaces
Default Issue with Declaring a new Animation

So this is something I've never tried before, but I'm trying to create a new "animation" to fix an issue with my spell gem bar. However, I'm getting an error that I can't seem to resolve.

Quote:
[Mon Jun 25 15:41:42 2018] XML reference error! Ui2DAnimation[7]:sc_BtnPressed[1283] referenced but NEVER declared!
XML reference error! Ui2DAnimation[7]:sc_BtnFlyby[1284] referenced but NEVER declared!
[Mon Jun 25 15:41:42 2018] Error validating symbol table.


I'm pretty sure I've declared these animations, so I'm just really confused. Below is a snippet from the "EQUI_CastSpellWnd.xml" with the declarations as I have them now:
HTML Code:
<TextureInfo item="window_pieces_sc3.tga"> <Size> <CX>256</CX> <CY>256</CY> </Size> </TextureInfo> <Ui2DAnimation item="sc_BtnPressed_gfx"> <Cycle>true</Cycle> <Frames> <Texture>window_pieces_sc3.tga</Texture> <Location> <X>0</X> <Y>24</Y> </Location> <Size> <CX>100</CX> <CY>24</CY> </Size> <Hotspot> <X>0</X> <Y>0</Y> </Hotspot> <Duration>1000</Duration> </Frames> </Ui2DAnimation> <StaticAnimation item="sc_BtnPressed"> <ScreenID>sc_BtnPressed</ScreenID> <RelativePosition>true</RelativePosition> <Location> <X>0</X> <Y>0</Y> </Location> <Size> <CX>100</CX> <CY>24</CY> </Size> <Animation>sc_BtnPressed_gfx</Animation> </StaticAnimation> <Ui2DAnimation item="sc_BtnFlyby_gfx"> <Cycle>true</Cycle> <Frames> <Texture>window_pieces_sc3.tga</Texture> <Location> <X>0</X> <Y>0</Y> </Location> <Size> <CX>100</CX> <CY>24</CY> </Size> <Hotspot> <X>0</X> <Y>0</Y> </Hotspot> <Duration>1000</Duration> </Frames> </Ui2DAnimation> <StaticAnimation item="sc_BtnFlyby"> <ScreenID>sc_BtnFlyby</ScreenID> <RelativePosition>true</RelativePosition> <Location> <X>0</X> <Y>0</Y> </Location> <Size> <CX>100</CX> <CY>24</CY> </Size> <Animation>sc_BtnFlyby_gfx</Animation> </StaticAnimation>


And I have the "sc_BtnPressed" and "sc_BtnFlyby" included in my <pieces> section at the bottom.

Any help would be greatly appreciated!
Yraen is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2018, 05:58 PM   #2
Angahran
Premium Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 301
Interface Author - Click to view interfaces
Default

The error is referencing Ui2DAnimation for sc_BtnPressed and sc_BtnPressed but you have these declared as StaticAnimation.
__________________
My UI files.
Angahran is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2018, 07:30 PM   #3
Yraen
A Ghoul
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 11
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Quote:
Originally Posted by Angahran
The error is referencing Ui2DAnimation for sc_BtnPressed and sc_BtnPressed but you have these declared as StaticAnimation.


Thanks, that seems to have sorted out that issue. Could have sworn I'd tried that, but I think I skipped that iteration of changes.
Yraen is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 01:57 PM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI