Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > Help ! ? ! ?
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-24-2007, 04:17 PM   #1
Mophios
A Fire Beetle
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2
Default Saving UI?

i made a UI that works for me using default windows but i don't know how to save it so that i can beable to load it up on other toons as well. is there a way to save them so you can load them up?
Mophios is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2007, 04:26 PM   #2
Brighid741
A Tempest Toad
 
Brighid741's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Server: The Seventh Hammer
Posts: 463
Interface Author - Click to view interfaces
Default

You mean the layout of the windows? That's saved in your UI_toon_server.ini file. You can just save a copy of that and rename it for each of your other toons you want to use it on.
__________________


Brighid741 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2007, 04:35 PM   #3
Mophios
A Fire Beetle
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2
Default

tried doing that but it keeps loading up the older one i had but not the new one that i set up earlier.
Mophios is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2007, 04:53 PM   #4
Brighid741
A Tempest Toad
 
Brighid741's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Server: The Seventh Hammer
Posts: 463
Interface Author - Click to view interfaces
Default

You cannot be logged into the game when you do it.
Brighid741 is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2007, 12:56 AM   #5
myxiplx
A Weathered Clockwork
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 313
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Also, in the next few weeks, SoE will be adding a command to the game that will let you copy the UI settings from any character to another.
myxiplx is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2007, 01:27 PM   #6
Getti Lee
An Icepaw Kobold
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 86
Default

Quote:
Originally Posted by myxiplx
Also, in the next few weeks, SoE will be adding a command to the game that will let you copy the UI settings from any character to another.


wish they'd fix the "force every window on screen" bug NOW instead of bundling it up with the new improvements. so annoying everytime i log in to move windows to where they should be (especially when boxing more than one account)
Getti Lee is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:50 AM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI