Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > Help ! ? ! ?
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-23-2020, 12:55 AM   #1
Kolani
A Gray Wolf
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 5
Default I can't get any UIs to load

None. Period. I had been crashing between enter world and world rendering. I had been using SARS and someone told me resetting his UI to default on character select had fixed his problems, so I did it. It fixed my login issues, but I can't load any UI now. I've tried AYA, a fresh SARS, Simple_Stice, nothing. Default no matter what, no text in the UI Errors file. Halp!
Kolani is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2020, 07:00 AM   #2
Schaden
A Gray Wolf
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Kolani
None. Period. I had been crashing between enter world and world rendering. I had been using SARS and someone told me resetting his UI to default on character select had fixed his problems, so I did it. It fixed my login issues, but I can't load any UI now. I've tried AYA, a fresh SARS, Simple_Stice, nothing. Default no matter what, no text in the UI Errors file. Halp!


I had this happen a few times and had to manually edit the UI line in eqclient to whatever UI I wanted to load.
Schaden is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2020, 03:16 PM   #3
Kolani
A Gray Wolf
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 5
Default

I finally gave up and just deleted the UI file for Kolani and copied my sk's layout when I got one to load.
Kolani is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2020, 09:53 PM   #4
Fnyyen
Premium Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 78
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Quote:
Originally Posted by Kolani
I finally gave up and just deleted the UI file for Kolani and copied my sk's layout when I got one to load.


happen to have download link to the UI that you where trying to get load. might be able to see whats wrong with it.
Fnyyen is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2020, 02:45 PM   #5
Leigo
A Hill Giant
 
Leigo's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 32
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Quote:
Originally Posted by Kolani
I finally gave up and just deleted the UI file for Kolani and copied my sk's layout when I got one to load.

A link would help.
Quick note, if you use the load default checkbox. You will not be able to loadskin in-game.. you will have to camp to character select then load back into the world then loadskin.
__________________
Sparxx UI, maintained by Leigo
Leigo is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:51 AM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI