Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > SOE Corner
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-27-2003, 11:41 PM   #31
Jentraal
A Shissar Disciple
 
Join Date: Aug 2002
Server: Luclin
Posts: 115
Interface Author - Click to view interfaces
Send a message via ICQ to Jentraal
Default

Quote:
if this is why your not playing EQ then EQ isnt for you.... just becouse you dont have a ring blah what do you think the ppl where doing since day one of EQ < no ring >
Not to be mean but just play with out it....


Kenny, that's not the point.
Sony should be more methodical about testing their stuff BEFORE they release it to the public. After all, that's WHY they have a test server.

Would you give your kid a candy bar and then turn around and tell him he can't eat it? That's just not right. If Sony is going to put this to the public, it should work for all or none. I have no problem seeing similar effects on other games. Why doesn't it work here?

I think the fact of the matter is, Sony just doesn't care (and is probably not even working on a fix for others) because of the supposedly new graphics engine coming out. Well if this is the case, they better release it fast. I'm really sick of logging onto the test server only to be disappointed that it still doesn't work.
__________________

Jentraal Squishypants - 70 ROG - 598 AA
Jentraal is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2003, 11:49 PM   #32
kenney
Bad Ass Kitty
 
kenney's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Server: if you know me you know =P
Posts: 695
Interface Author - Click to view interfaces
Default

true. =)
kenney is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2003, 01:04 AM   #33
Roger Sewell
Network Engineer
 
Join Date: Nov 2003
Server: All
Posts: 45
Send a message via AIM to Roger Sewell Send a message via Yahoo to Roger Sewell
Default

Quote:
Originally posted by Jentraal
This is STILL not resolved on my Nvidia GeForce FX 5200.


We are not currently aware of any issues with the GeForce Series of cards and the Target Ring. Which series of drivers are you currently running on that card? Are you running the most currently supported drivers? Are your motherboard drivers and Windows all up to date?
__________________
Roger Sewell
Systems Engineer, Operations
Sony Online Entertainment
Roger Sewell is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2003, 04:09 AM   #34
GreenDragon
An Icepaw Kobold
 
Join Date: Oct 2002
Server: Vazaelle
Posts: 89
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Roger would you be willing to try and presuade the Dev Team to get it working for people with cards that don't have Hardware T&L? I mean come on I have proven that it will show up with my TNT2 card under certain circumstances (only 1 places so far) that I think there is a chance for it to work. It works in Erudin right at the entrance to the dock from the palace check my screenshot i posted above.
GreenDragon is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2003, 07:28 AM   #35
ReokiWolffriend
A Fire Beetle
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 2
Default still no target ring or mystical line

I am using ATI radeon VE card and driver. I have no target ring and no msytical path line on my comp.
__________________
Reoki Wolffriend Shaman of the Amazon Guild
ReokiWolffriend is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2003, 07:33 AM   #36
ReokiWolffriend
A Fire Beetle
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 2
Default

oopps forgot to say it is a ddr on the end of its name
ReokiWolffriend is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2003, 08:34 AM   #37
OneDeadlyBum
A Gray Wolf
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 9
Default

Its been working just fine on my ATI Radeon 9600 PRO, (ATI 'official' card, if such a thing matters) even with my Omega drivers.
OneDeadlyBum is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2003, 12:40 PM   #38
Jentraal
A Shissar Disciple
 
Join Date: Aug 2002
Server: Luclin
Posts: 115
Interface Author - Click to view interfaces
Send a message via ICQ to Jentraal
Default

Quote:
We are not currently aware of any issues with the GeForce Series of cards and the Target Ring. Which series of drivers are you currently running on that card? Are you running the most currently supported drivers? Are your motherboard drivers and Windows all up to date?


Here's my info (yes I have the latest display drivers):

System: Windows XP Professional Version 2002 - Service Pack 1
Speed: &nbsp;&nbsp;1.21 Ghz AMD Athlon Processor
RAM: &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;1.5 GB

Video Card: Nvidia GeForce FX 5200
Display Drivers: Nvidia ForceWare - Version 53.03
(Release Date: December 9, 2003 - WHQL Certified)

.. anything else you want to know?
Jentraal is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2003, 01:53 PM   #39
Henaketh
A Treant
 
Join Date: May 2003
Server: Brell
Posts: 29
Default

The problem did not get resolved, it simply got corrected for some people. It will be resolved when it has been corrected for the rest of us. Radon's are not the only chip sets out there ya know.
__________________
The early bird may get the worm, but the second mouse gets the cheese.
Henaketh is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2003, 02:56 PM   #40
Dolby
Lord Dolby of Veeshan
 
Dolby's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Server: Veeshan
Posts: 2,396
Default

If your video card is not on the list of supported cards they wonít be working on fixing the ring for you.

Supported Video Cards



Iím only going to give one warning to all that have tried to derail this thread. Keep this thread on topic (post if it does or doesnít work, what video card you have and any other technical info that is important). This is not a thread to discuss anything else but that.

Last edited by Dolby : 12-28-2003 at 03:03 PM.
Dolby is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2003, 07:27 PM   #41
Balsalt
A Gray Wolf
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 5
Default

ATI 9500pro 128meg..red board. works great
Balsalt is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2003, 01:33 AM   #42
Roger Sewell
Network Engineer
 
Join Date: Nov 2003
Server: All
Posts: 45
Send a message via AIM to Roger Sewell Send a message via Yahoo to Roger Sewell
Default

Jentraal, please shoot me a PM, I would like to help you get that problems resolved. Please include an email address where I can contact you.
Roger Sewell is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2003, 01:57 AM   #43
GreenDragon
An Icepaw Kobold
 
Join Date: Oct 2002
Server: Vazaelle
Posts: 89
Interface Author - Click to view interfaces
Default

I know my card is not supported and that they probably won't work on it but I just wanted to say that it will work (well sorta) at this one place. Don't you find it weird that it works without Hardware T&L which is relies on apparently.
GreenDragon is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2003, 01:40 PM   #44
kudilukudzu
Premium Member
 
Join Date: Sep 2002
Server: povar
Posts: 207
Interface Author - Click to view interfaces
Send a message via ICQ to kudilukudzu Send a message via AIM to kudilukudzu Send a message via MSN to kudilukudzu Send a message via Yahoo to kudilukudzu
Default

now running Radeon 9600 - never had any problems with the targeting ring (and i haven't done a 'find trader' on this computer), but i AM crashing MUCH less (happy monkie . . . well, druid right now, but . . .) - i have discovered, however, that if i do crash (only happened twice other than the problem following, and one was on a zone), i have to restart my computer before getting back in or i will continue to crash within five minutes of being in with a toon.
__________________
Sanity's Edge, Povar
Kudilu Kudzu, 80 Human Monk
Darenla, 75 Drakin Cleric
Ruritha Queenclaw, 72 Vah Shir Beastlord
Kamendae Namorlane, current trader mule

Universal Brotherhood, Povar
Lythra Amaranthus, 49 Wood Elf Druid
Kasya Earthspeaker, 35 Erudite Magician
Urasei, 14 Barbarian Shaman
Ukis, 14 Barbarian Berserker
kudilukudzu is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2003, 05:50 PM   #45
Torach
A Bat
 
Join Date: Nov 2002
Server: Solusek Ro
Posts: 1
Default Works

Works great for me now also on my Ati Radeon 9800SE
Torach is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:30 AM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI