Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > Help ! ? ! ?
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-02-2005, 10:51 PM   #16
sneakemz
A Crystal Gargoyle
 
Join Date: Dec 2002
Server: torv
Posts: 96
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Here it is Boan
Attached Files
File Type: xml EQUI_HotButtonWnd.xml (114.9 KB, 9 views)

Last edited by sneakemz : 11-02-2005 at 11:16 PM.
sneakemz is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2005, 04:15 AM   #17
ptiboudchou
A Gray Wolf
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5
Default

Thx lot lot lot got uber hotbutton UI now)
ptiboudchou is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2005, 04:33 AM   #18
Okosar
A Gray Wolf
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 9
Default

Wow, sneakemz! You've really taken on a project here. Are you sure it's easier to fix our file than it is to teach us how to fix them?

Well, if you're sure, I have a simple little hotbutton myself that could do with some updating. If you should take on this project, I should advise you that I just might compare the two files and figure out this mystery....
Attached Files
File Type: xml EQUI_HotButtonWnd.xml (35.1 KB, 2 views)
Okosar is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2005, 05:40 PM   #19
sneakemz
A Crystal Gargoyle
 
Join Date: Dec 2002
Server: torv
Posts: 96
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Okosar here it is
Attached Files
File Type: xml EQUI_HotButtonWnd.xml (121.6 KB, 4 views)
sneakemz is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2005, 10:17 PM   #20
Okosar
A Gray Wolf
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 9
Default

Thank you very much. Going to have some fun with it right now!
Okosar is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2005, 03:57 AM   #21
Encabis
A Gray Wolf
 
Join Date: Jun 2003
Server: POVAR
Posts: 5
Default

Thank you for taking the time on this to help. Here is the HB background.

Last edited by Encabis : 11-04-2005 at 03:29 PM. Reason: uploaded wrong HB_bg
Encabis is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2005, 03:31 PM   #22
Encabis
A Gray Wolf
 
Join Date: Jun 2003
Server: POVAR
Posts: 5
Default

Here is the right UI HB_bg
Attached Images
File Type: png HB_bg.png (6.0 KB, 14 views)
Encabis is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2005, 01:49 AM   #23
sneakemz
A Crystal Gargoyle
 
Join Date: Dec 2002
Server: torv
Posts: 96
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Encabis heres your hotkey set
Attached Files
File Type: xml EQUI_HotButtonWnd.xml (130.1 KB, 6 views)
sneakemz is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2005, 01:28 AM   #24
Serianna
~The Semi Retired~
 
Serianna's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Server: Nameless, Formerly of Fennin Ro.
Posts: 182
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Im having the same problem. Im sure Im one of a billion who are asking for help in this. Im using a self modified DeltaX UI (self mod meaning I managed to keep it working LOL) love the UI but I cant get the multiple hotbars up.
__________________
Enigma Serianna Rangewalker 80 Enchanter of The Nameless Server. ~ Retired ~

"Oh my... someone help me, Ive got a main and 5 boxes to feed!"

Serianna is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2005, 06:09 AM   #25
sneakemz
A Crystal Gargoyle
 
Join Date: Dec 2002
Server: torv
Posts: 96
Interface Author - Click to view interfaces
Default hotkey fix

Serianna i need the graphic file HB_bg.ping to fix your hothey set
sneakemz is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2005, 03:08 PM   #26
Serianna
~The Semi Retired~
 
Serianna's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Server: Nameless, Formerly of Fennin Ro.
Posts: 182
Interface Author - Click to view interfaces
Default

This the correct one?
Serianna is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2005, 05:14 PM   #27
sneakemz
A Crystal Gargoyle
 
Join Date: Dec 2002
Server: torv
Posts: 96
Interface Author - Click to view interfaces
Default hotkey fix

Serianna here is your hotkey set
Attached Files
File Type: xml EQUI_HotButtonWnd.xml (121.6 KB, 9 views)
sneakemz is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2005, 05:36 PM   #28
Serianna
~The Semi Retired~
 
Serianna's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Server: Nameless, Formerly of Fennin Ro.
Posts: 182
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Thank you so much for the fix! But (aye we all love the buts) I got this error when loading the UI with it.

UIErrorLog created at Mon Nov 07 14:29:59 2005
[Mon Nov 07 14:30:00 2005] [Line:2 Source:UIFiles\DeltaX_old\EQUI_HotButtonWnd.xml] ParseDocument() Syntax Error
[Mon Nov 07 14:30:00 2005] Error reading XML.
[Mon Nov 07 14:30:00 2005] Error loading skin: loading default skin instead.


Is there a fix or is it cause its such a old ui?
thank you again in advance
Seri~
Serianna is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2005, 07:04 AM   #29
sneakemz
A Crystal Gargoyle
 
Join Date: Dec 2002
Server: torv
Posts: 96
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Seri i just downloaded the kotkey i posted for you and tried it out and had no problem loading it so you may have another problem with your UI
sneakemz is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2005, 11:50 AM   #30
Serianna
~The Semi Retired~
 
Serianna's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Server: Nameless, Formerly of Fennin Ro.
Posts: 182
Interface Author - Click to view interfaces
Default

I know the rest of the ui works fine, but when I added in this code it gave the error. says line 2 <text> which area is line 2 so I can try to fix it on my own?
Serianna is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:16 AM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI