Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > Interface Gallery Discussion > Released
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-19-2006, 02:39 PM   #1
emil
A Treant
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 25
Interface Author - Click to view interfaces
Default Emil 10

TSS Compliant.

Emil 10

-e
emil is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2006, 11:06 PM   #2
Kalthanan
A Hill Giant
 
Join Date: Jul 2002
Server: Cazic Thule
Posts: 34
Default

Thanks, I'm using this now as a base.
Kalthanan is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2006, 01:31 AM   #3
nomad67
A Bat
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
Default equiped items

May or may not be bug - The 4 equiped items boxes attached to hotkey 1 on my screen show ring earing chest and back - typically these would show primary, secondary, range and ammo.

Any suggestions?

Also would be cool for arranging purposes if the Character box (health,mana,end) had an optional horizontal size that matched the grp window.

Otherwise is very nice thank you for the great work
nomad67 is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2006, 03:18 AM   #4
emil
A Treant
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 25
Interface Author - Click to view interfaces
Default

The 4 clicks are customizabe, I chose ear, ring, chest, cloak. If you are comfortable with editing the xml, then look around lines 1645 -~1700 in EQUI_HotButtonWnd.xml. A good way to mannipulate the clicks, is to open the EQUI_Inventory.xml and find the items you want to use.

Also, to move chat windows (1,000 /tells!), just drag edges, until you get the chat boxes where you like them. As in, drag the right side to a spot, then the left, then the top, then the bottom.. there's no way to 'move' chat windows when they don't have a title bar.

Also, I intentionally moved the config buttons on hotkeys (they are just outside the windows), because I personally see no use for them. If you use them, or want to use them - they are there, you can bring them to the window.

And finally, /invite playername, or alt i to invite/accept invites; ctrl d to disband. I don't like the invite/follow/disband buttons in the grp window. (!)

Quote:
Also would be cool for arranging purposes if the Character box (health,mana,end) had an optional horizontal size that matched the grp window.


It does, in a round about way: The compass + the playerwindow (what you're calling character box) + potion belt = exact pixel height of the group + target windows. If I'm understanding what you're saying.

-e
emil is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2006, 10:08 AM   #5
emil
A Treant
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 25
Interface Author - Click to view interfaces
Default Update

Update 10.1:

1) grp window 1,2,3,4,5 are now: 2,3,4,5,6 (oversight, sorry!).
2) hott is now a color (orange, not grey).
3) casting gauge is now a color (green, not grey).
4) casting gauge is a tad thicker (2px).
5) target gauge is now a color (purpleish).
6) pet hp gauges are 2px thicker.
7) cleaned up the combat state icon(s). they were too small. they are now sharper, bigger circles.
8) resized combat disc icon/description, when activated.
emil is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2006, 05:47 PM   #6
faerar
A Gray Wolf
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 8
Default Buff colours

Love the UI it is nearly exactly want I want and very easy for me to add/change items I need.

The one thing is the buff/song window my buffs are transparent in colour not blue like in the picture any idea why ?

Thanks again Emil
faerar is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2006, 11:01 PM   #7
Elesse
A Fire Beetle
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 2
Talking

Emil,

You are my personal EverQuest saviour. Thank you for the ui!


Elesse
Elesse is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2006, 07:45 AM   #8
Haleoo
Premium Member
 
Haleoo's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Server: Xegony
Posts: 46
Interface Author - Click to view interfaces
Default Buff Window

If you look in your UI I folder you need to make sure that you have this item window_pieces06 in there. That will give you your backgrounds for buffs and songs






Quote:
Originally Posted by faerar
Love the UI it is nearly exactly want I want and very easy for me to add/change items I need.

The one thing is the buff/song window my buffs are transparent in colour not blue like in the picture any idea why ?

Thanks again Emil
__________________
Name on the Door! ~ Denny Crane (Boston Legal)
Haleoo is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2006, 07:37 AM   #9
faerar
A Gray Wolf
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 8
Default Thanks

Thanks Haleoo,

That fixed it I had replaced that tga with another reinstalling it fixed it

thanks again
faerar is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2006, 07:53 AM   #10
Haleoo
Premium Member
 
Haleoo's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Server: Xegony
Posts: 46
Interface Author - Click to view interfaces
Default Fix

Your Welcome and glad that it was a easy fix for you.

Haleoo


Quote:
Originally Posted by faerar
Thanks Haleoo,

That fixed it I had replaced that tga with another reinstalling it fixed it

thanks again
Haleoo is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2007, 12:51 AM   #11
vladimr
A Bat
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
Interface Author - Click to view interfaces
Default TBS Fixes

I Modified the Inventory Window (added Powersource and Alt Currency), and Modified ShortDurrationBuffs Window, so as to allow 15 buffs.

Attached are my modified files
Attached Files
File Type: xml EQUI_ShortDurationBuffWindow.xml (29.7 KB, 219 views)
File Type: xml EQUI_Inventory.xml (47.5 KB, 231 views)
vladimr is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2007, 02:41 AM   #12
Yarg Soulfyre
A Hill Giant
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 35
Default

Thank you!
__________________
Yarg Soulfyre is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2007, 03:08 PM   #13
Phistikuffs
A Bat
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Default Hot Button Window Update

Here is an update to the hot button window so that it shows all the bag slots correctly. The gear slots are customized to the ring, face, primary & back slot.
Attached Files
File Type: xml EQUI_HotButtonWnd.xml (115.1 KB, 180 views)
Phistikuffs is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2007, 06:53 PM   #14
rarrazz
A Fire Beetle
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3
Default

Thanks so much for fixing this up. I love this UI.. :-)
rarrazz is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2007, 02:47 PM   #15
Nubben
A Bat
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Default

I've tried to figure this out on my own, but XML is like greek to me...how can I change the four inventory slots on the hotkey window? I'd like to use Ear, Face, Primary, and Range. Any help would be very appreciated. Thanks again for the great UI, I've been using it for close to 2 years now.
Nubben is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:41 PM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI