Quantcast
Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface Forums > General Discussion > General UI Talk
User Name
Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-29-2009, 06:34 PM   #16
Halelen
Manaetic Prototype IX
 
Join Date: Jan 2003
Server: Povar
Posts: 996
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Quote:
Originally Posted by Kalthazz
here is the animations file but having problems with it!



Try this and let me know


I use Beyond Compare3
Attached Files
File Type: xml EQUI_Animations.xml (318.2 KB, 7 views)
Halelen is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2009, 08:05 AM   #17
Kalthazz
A Weathered Clockwork
 
Kalthazz's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Server: tunare
Posts: 317
Interface Author - Click to view interfaces
Send a message via ICQ to Kalthazz Send a message via Yahoo to Kalthazz
Default Test Server and future UI collapses

well got me into the game but this is what it gives me now


UIErrorLog created at Thu Jul 30 09:00:06 2009
[Thu Jul 30 09:00:07 2009] [Line:327 Source:UIFiles\melee\EQUI_AchievementsWnd.xml] Schema error - Expecting valid ElementType TreeView
[Thu Jul 30 09:00:07 2009] Error reading XML.
[Thu Jul 30 09:00:07 2009] Error loading skin: loading default skin instead.
Kalthazz is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2009, 08:55 AM   #18
Halelen
Manaetic Prototype IX
 
Join Date: Jan 2003
Server: Povar
Posts: 996
Interface Author - Click to view interfaces
Default

looks like you have the new windows copied to your folder... dont need this unless you actually changed them. Also do you use a custom templates.xml?

Last edited by Halelen : 07-30-2009 at 09:31 AM.
Halelen is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2009, 01:34 PM   #19
Kalthazz
A Weathered Clockwork
 
Kalthazz's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Server: tunare
Posts: 317
Interface Author - Click to view interfaces
Send a message via ICQ to Kalthazz Send a message via Yahoo to Kalthazz
Default Test Server and future UI collapses

i believe mines custom the template
Kalthazz is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2009, 01:35 PM   #20
Kalthazz
A Weathered Clockwork
 
Kalthazz's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Server: tunare
Posts: 317
Interface Author - Click to view interfaces
Send a message via ICQ to Kalthazz Send a message via Yahoo to Kalthazz
Default Test Server and future UI collapses

this error also was when i used the default folder without that file in my ui
Kalthazz is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2009, 01:53 PM   #21
Halelen
Manaetic Prototype IX
 
Join Date: Jan 2003
Server: Povar
Posts: 996
Interface Author - Click to view interfaces
Default

if use a custom template file need to do a compare between yours and default also
Halelen is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2009, 02:25 PM   #22
Kalthazz
A Weathered Clockwork
 
Kalthazz's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Server: tunare
Posts: 317
Interface Author - Click to view interfaces
Send a message via ICQ to Kalthazz Send a message via Yahoo to Kalthazz
Default Test Server and future UI collapses

well i did some changes to the template file and this error popped up

UIErrorLog created at Thu Jul 30 15:23:11 2009
[Thu Jul 30 15:23:17 2009] XML reference error! TextureInfo[4]:cwnd_bg_clear_rock.tga[168] referenced but NEVER declared!

[Thu Jul 30 15:23:17 2009] Error validating symbol table.
[Thu Jul 30 15:23:17 2009] Error loading skin: loading default skin instead.
Kalthazz is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2009, 03:58 PM   #23
drco
Dragonstalker of Xegony
 
drco's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Server: Xegony
Posts: 22
Default

Quote:
Originally Posted by Aakulamon
Right now on Test there is a massive overhaul on the systems for chat and other aspects that directly relate to the UI and custom UI's. There is no Custom UI that works on Test currently, even with modifications.

I personally use Vert, which in my opinion is just about the most bulletproof Custom UI in terms of patches. But atm I am getting massive UI errors. Currently I get about 70+ UI errors, this is 70+ different files, not single erros in a few files. I have worked and worked on fixing this errors but so far my efforts are futile, I have not even been able to load anything but the default UI no matter what modifications I have made.

When this goes live pretty much all Custom UI's are dead. So, if your modding a Custom UI, I strongly suggest you take the time to load onto Test in teh next few days and start to work on your changes. This isnt going to be a 2 file "wham bamm thank you mama" fix for anyone atm.



Interesting. I play on TEST almost everyday. I use a custom UI that is based on Drakah's Intergrated Steel version that has been modified with Aya's Big bank window, Darkmatil's Group Window, Mortis Player Window by Darkmatil, A Spell bar window with descriptions from a UI that I don't even remember whose UI it came from.

All with no errors at all.
drco is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2009, 07:44 PM   #24
Angahran
Premium Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 323
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Quote:
Originally Posted by Kalthazz
well got me into the game but this is what it gives me now


UIErrorLog created at Thu Jul 30 09:00:06 2009
[Thu Jul 30 09:00:07 2009] [Line:327 Source:UIFiles\melee\EQUI_AchievementsWnd.xml] Schema error - Expecting valid ElementType TreeView
[Thu Jul 30 09:00:07 2009] Error reading XML.
[Thu Jul 30 09:00:07 2009] Error loading skin: loading default skin instead.


That error is because you have an animations file with the test server additions in it BUT you do not have the STML file from the test server.

They have added to the STML file on the test server to support the new windows.

Ang.
__________________
My UI files.
Angahran is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2009, 03:48 PM   #25
bl00d
A Fire Beetle
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 3
Default Can someone help out?

I haven't played since January, decided to come back, DL'd the game (using testeverquest). Everything is fine, but I can't load any UI's I have tried the latest vert, blue infinity and a few others. When I attempt to load the UI, I reverts back to the default and I get the error "Couldn't open or read UIFiles\Default\EQUI_PetCommandSelectWnd.xml". I have researched that a bit and that file was removed from test in February. Why would my install be looking for it if it has been removed? I have deleted the UI_<server>_<player>.ini files, that didn't help. Any other suggestions on what I might do to get it running?

I post under this thread as I am running Win7, figuring it might have something to do with that.

Thanks!
__________________
Svanhild (and many bots/alts)
Test Server
bl00d is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2009, 07:15 PM   #26
Savok
On tour since '99
 
Join Date: Sep 2002
Server: Innoruuk forever!
Posts: 472
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Its probably still listed in your EQUI.xml file.
__________________
Gold: 03/16/99 - 03/15/12 Silver: 03/16/12 - 03/15/18 Done:03/16/18
And with a heavy heart I bid adieu to Everquest Live.
Savok is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 07:25 AM   #27
Drakah
Skinning Guru
 
Drakah's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,037
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Just for fun, I logged into the Test Server with my current "EQ2 Integrated UI" to see if it is broke. -- still works fine and no update needed.

Looks like the only UI's that need to update are primarily the ones who have a custom Animations file.
__________________
Regards,

Drakah

shakahr.com
Remember...it is only a GAME
Drakah is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 04:28 AM   #28
di28889
A Hill Giant
 
di28889's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 39
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Quote:
Originally Posted by Drakah
Just for fun, I logged into the Test Server with my current "EQ2 Integrated UI" to see if it is broke. -- still works fine and no update needed.

Looks like the only UI's that need to update are primarily the ones who have a custom Animations file.


Also If custom Templates
di28889 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 08:35 AM   #29
Kalthazz
A Weathered Clockwork
 
Kalthazz's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Server: tunare
Posts: 317
Interface Author - Click to view interfaces
Send a message via ICQ to Kalthazz Send a message via Yahoo to Kalthazz
Default

tried to use the ui you just posted in test and it crashed to desktop!
Kalthazz is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 10:12 AM   #30
Halelen
Manaetic Prototype IX
 
Join Date: Jan 2003
Server: Povar
Posts: 996
Interface Author - Click to view interfaces
Default

Ya That Would Be Because Sony In Their Infinite Wisdom Rearranged Some Of The Names Of Stuff In Their Animations Today So It Threw Custom Animations Off...will Be Fixed Shortly

Last edited by Halelen : 08-11-2009 at 08:44 AM.
Halelen is offline   Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:52 PM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI